Členková bezpečnostná obuv SANMARINO

Kód: 3170-O1-36 3170-O1-37 3170-O1-38 3170-O1-39 3170-O1-40 3170-O1-41 3170-O1-42 3170-O1-43 3170-O1-44 3170-O1-45 3170-O1-46 3170-O1-47 3170-O1-48 13725/49 13725/50 Zvoľte variant
Tip
Neohodnotené
€48,71 €40,59 bez DPH
U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní U Vás do 5-7 prac. dní Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 7.2.2023 Zvoľte variant

Členková bezpečnostná obuv SANMARINO - celokožená, bez oceľovej špice.

3170-O1

Detailné informácie

Podrobný popis

Členková bezpečnostná obuv SANMARINO je vyrobená z brúsenej hovädzinovej usne VELUR v hrúbke 1,6 - 1,8 mm a laminovanej priedušnej textílie MESH. Antistatická vkladacia stielka je anatomicky tvarovaná s latexovým podpätníkom, potiahnutá textíliou MESH. Podošva PU/PU je antistatická, protišmyková, má dvojzložkový nástrek a je odolná proti palivovým olejom. Prevedenie O1 FO SRA je bez oceľovej špice. Norma ČSN EN ISO 20347:2012. Veľkosti 36 - 50.
3170

Dodatočné parametre

Kategória: PRACOVNÁ ČLENKOVÁ OBUV O1
Typ špice: Bez ochrannej špice
Farba: Hnedá
Normy: EN ISO 20347
Pohlavie: Dámske, Pánske
Materiál podrážky: PU/PU (dvojhustotná)
Materiál zvršku: Mikrovelúr
Úroveň ochrany: FO: podošva odolná voči palivovým olejom, O1: bez ochranných prvkov, SRA: odolnosť voči pošmyknutiu na keramickej dlaždici s SLS
Vlastnosti obuvi: Antistatická podrážka, Podrážka odolná olejom (FO), Protišmyková podrážka

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: